Hapšenje! TNT u kanti ( VIDEO)

MUP objavio snimak hapšenja u okviru velike akcije u više gradova Srbije.

Valjevo

Crni dani za kriminalce u Srbiji.

Poslednjih dana uhapšeno je čak 139 osoba zbog sumnje da su trgovali narkoticima i oružjem.

Među uhapšenima su dvojica osumnjičenih za krađu 11,3 kilograma eksploziva “TNT” holding korporacije “Krušik” u Valjevu koja se bavi proizvodnjom borbenih sredstava.

Osumnjičeni, koji su radnici pomenute korporacije, uhapšeni su u trenutku kada su automobilom prevozili 11,3 kilograma, kako se sumnja, ukradenog eksploziva “TNT”, koji je bio skriven u prtljažniku u kanti za poludisperzione boje.

Ova akcija je izvedena u toku protekle sedmice, a policija se tek danas zvanično oglasila.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krađa oružja i dela borbenog sredstva uhapšeni su radnici holding korporacije “Krušik” M.G. (1982) i M.Z. (1978).

Njima je određeno zadržavnje do 48 sati nakon kojeg će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Evo snimka akcije:

Izvor: Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.