HIGHWAYSTAR FEST PO DRUGI PUT U VALJEVU

Highwaystar Fest, u organizaciji Highwaystar Magazina, biće ove godine održan po drugi put u Valjevu. Na prvom Highwaystar Festu prošle godine nastupili su mahom lokalni izvođači, dok se to ove godine menja, a festival napreduje.

najava

Highwaystar Fest će biti održan 1. i 2. septembra na pomoćnom stadionu ZSK-ovog fudbalskog stadiona, a headlineri dve večeri biće Brkovi i Atheist Rap, koje prate Senshi(nedavno su imali rasprodatu turneju u Japanu) i Invazija, uz podršku bendova Rulja Inc, Ascend i Prospekt.

Izuzev muzičkog programa, organizatori se trude da na festivalu dodaju i druge aktivnosti kao što je mini turistička tura tokom koje će se obići širi centar Valjeva (koje ima dosta toga da pokaže) i još ponešto.

Ulaznice su u prodaji online preko tickets.rs, a fizički se u Valjevu mogu kupiti u Pivnici Tchardak.

Cena ulaznice za prvi dan festivala je 1000. dinara, za drugi dan festivala je 1200 dinara, dok je komplet za oba dana 1700 dinara.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.