HK Krušik: Miroslav Jovanović svojim znanjem i konstruktorskim umećem bio podstrek i uzor mnogima

Holding kompanija Krušik oprostila se od svog nedavnog preminulog radnika Miroslava Jovanovića. Tekst objavljan na zvaničnom sajtu prenosimo u celosti:

Sa dubokim bolom i setom koristimo još jednom priliku da se zahvalimo svim dobronamernim ljudima, poslovnim partnerima i prijateljima Krušika na podršci koju su u ovim teškim trenucima pružili povodom nemilog događaja u kome je našu kompaniju zauvek napustila inženjerska veličina kakav je bio Miroslav Jovanović, od milja Mire.

Dugujemo veliku zahvalnost našem Miru koji je svojim znanjem i konstruktorskim umećem bio podstrek i uzor mnogima. Bio je tih, a svi su ga čuli. Bio je nenametljiv, a svi su s posebnom pažnjom analizirali njegova tehnička rešenja. Svojom energijom, toplinom i vedrim duhom, poput brane, umeo je da zaustavi i umiri ljudske strasti, nesuglasice, netrpeljivosti… Čovek kompromisa, dogovora, zajedničkih rešenja…

Mlade kolege su ga neizmerno uvažavale, a starije beskrajno poštovale. Živeo je za uspeh Krušika. Živeo je za uspeh svojih najmilijih. Mi, njegove kolege i prijatelji dugujemo mu taj uspeh, a njegovoj porodici brigu i poštovanje. Izgubio je život radeći na projektu kome se neizmerno posvetio. Tog trenutka zanemeo je Krušik, zanemeo je Krušikov razvoj u kome je proveo nejveći deo svog života. Nećemo posustati. Skupićemo sve njegove rukopise, zapise i ideje i završiti započeto. To je naša obaveza, obaveza i odgovornost kolega iz Krušika.

Mirova maljutka mora leteti.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.