I danas toplo i promenljivo, a sledeće nedelje…

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinama, ujutro i pre podne uglavnom na severu i zapadu, tokom dana i u ostalim krajevima.

Valjevo

Na istoku veći deo dana biće pretežno sunčano. Vetar slab i umeren istočni, jugoistočni, u Banatu povremeno jak. Najniža temperatura od 13 C do 21 stepen, najviša od 28C do 31 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Valjevu će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 17 C, najviša oko 29 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak će u Srbiji biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa ređom pojavom pljuskova i grmljavine.  Za vikend će biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije, mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom koji  će biti izraženiji u subotu. Do sredine naredne nedelje biće pretežno sunčano uz postepeni porast temperature i lokalnim pljuskovima, uglavnom u planinskim predelima. Krajem perioda doći će do naoblačenja sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.