IJ predškolske grupa Pinokio osvojila prvu nagradu za grupni rad

Kada je verdan rad prisutan, predanost i istrajnost neizostavne, tada nagrade koje stižu govore u prilog tome da uspehu se ne treba samo nadati već uspeh valja zaraditi. Udruženje za javno zdravlje Srbije, Odbor za javno zdravlje Valjevo, dana 31.05.2018. godine dodelilo je zahvalnicu IJ PU „Milica Nožica“, predškolskoj grupi Kreativne radionice „Pinokio“ Valjevo, za aktivno učešće u obeležavanju „Svetskog dana bez duvanskog dima“, pod sloganom „Duvan slama srca“.
Pinokievci su se i ovog puta svojski potrudili da daju kreativan umetnički odgovor na zahtev konkursa, i sa vama delimo vest, u tome su bili izuzetno uspešni. Nagardu su primili danas predstavnici grupe sa vaspitačima. Nisu krili svoje oduševljenje. Sigurni smo da i vi radost povodom ovog uspeha delite sa nama. U to ime, pogledajte niz fotografija koje govore u prilog rečenom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.