iRevolucija – Da nam živi, živi e-Rad!

Peta po redu konferencija namenjena najnovijim IKT trendovima – iRevolucija 2018 – biće održana u Valjevu u petak i subotu, 23. i 24. novembra sa početkom u 10 časova u sali Bioskopa 85.

iRevolucija 2018

Kao osnovač konferencije, neprofitno Udruženje iRevolucija, čiji je primarni cilj neformalna edukacija u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT), najavljuje da će ovogodišnja dvodnevna konferencija biti podeljena u biznis dan i na edukaciju i predstavljanje IKT biznisa iz zapadnog regiona Srbije. Prvi put uvode se predavanja o digitalnoj transformaciji za sve firme koje posluju na teritoriji Valjeva, Šapca, Loznice i Užica, koje žele da unaprede svoje poslovanje i prilagode ga novim tržišnim potrebama. Na konferenciji će biti govora o pokretanju biznisa, marketingu, upotrebi IT-a u finansijama i u HR-u,  tj. kako firme da odaberu kadar koji će im donositi profit i smanjiti troškove poslovanja.

Drugog dana konferencije iRevolucija, fokus će biti napravljenju “startapa”, kako ga razvijati i kasnije prodati. Taj dan biće namenjen široj IT zajednici i svima onima koji imaju ideju a ne znaju kako da od nje naprave ili predstave svoj biznis.

Kao uvod u konferenciju iRevolucija2018,  u utorak, 20. novembra i u četvrtak, 22. novambra, biće organizovane radionice koje će voditi marketinški stručnjak, zaposlen u evropskoj centrali  kompanije “Google” u Dublinu Đorđe Petrović, inače rođeni Valjevac. Te dve radionice održaće se u računarskoj učionici VIPOS-a.

Koncerti bendova “Iskaz” iz Pančeva i “Chiapas” (Rage Against the Machine tribute bend) zatvraju konferenciju u subotu, 24. novembra, sa početkom u 22 časova.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.