Iskoristite oktobarski popust u ordinaciji “Fizico Medic”

Novootvorena specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Fiziko medik” (Fizico Medic), koja se nalazi u Ulici Vuka Karadžića broj 16 u Valjevu, obezbedila je popust za sve svoje pacijente i korisnike usluga do kraja oktobra meseca.

Oktobarski popust tiče se svega što ima veze sa fizikalnom terapijom i rehabilitacijom. Po sniženim cenama ovog meseca biće tretmani magnetoterapije, laseroterapije, terapije ultrazvukom, kinezi terapije, masaže…

Valjevo

Ordinaciju vodi dr Biljana Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dugogodišnjim iskustvom. Njen tim terapiju zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod, naravno uz korišćenje najsavremenije medicinske opreme.

Zdravstveni problemi koji se mogu rešavati u ordinaciji “Fizico medik” raznovrsni su i brojni, počevši od bolova i problema sa kičmom (išijas, lumbalni sindrom, diskus hernija, spondiloza…), zatim povreda i bolova u zglobovima, povreda i bolova u mišićima i ligamentima, neuroloških oboljenja, kao što su neuralgije i glavobolje, reumatskih oboljenja, poput degenerativnih oboljenja zglobova – artroza, artritis, giht, pa do posttraumtskih stanja nakon preloma, povreda i operacija.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.