Ispunjena novogodišnja želja dr Željka Vojisavljevića – SBB donirao internet i televiziju valjevskoj Dečjoj hirurgiji

Nakon pisma koje je dr Željko Vojisavljević sa valjevske Dečje hirurgije uputio na adresu emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, za rubriku “Pisma gledalaca Deda Mrazu”, SBB kompanija donirala je televiziju i WiFi internet tom odeljenju Opšte bolnice Valjevo, kako bi najmlađim pacijentima, njihovim roditeljima i medicinskom osoblju bolnice bio olakšan boravak i oporavak.

Zgrada Opšte bolnice Valjevo

“Želju smo ispunili, na naše veliko zadovoljstvo. Nadamo se da će deci vreme brže da prođe uz naše TV kanale i internet, kao i da će što pre da ozdrave i odu kućama”, rekla je Dragana Aleksić, menadžerka SBB prodajnog mesta u Valjevu.

Evo kako je glasilo pismo koje je dr Vojisavljević uputio na adresu emisije koju vodi Ivan Ivanović.

Dragi Deda Mraze!

Želeo bih da boravak dece tokom bolničkog lečenja n odeljenju dečje hirurije Opšte bolnice Valjevo bude olakšano uz tvoju pomoć tako što e im se omogućiti stalna interent konekcija, kao i kablovska televizija. Naše odeljenje raspolaže sa nešto više od 20 postelja raspoređenih u 7 soba. Prethodnim aktivnostima smo uspeli da obezbedimo televizore u svakoj od soba u kojima deca borave, pa bismo voleli da se taj utisak upotpuni sa kvalitetnim kablovskim programom i internet konekcijom. 

P.S. Znam da imaš pomoćnike u SBB-u.

Unapred zahvalni!

Dr Željko Vijisavljević, specijalizant dečje hirurgije OB Valjevo.

Doktorova želja se ostvarila, a sam voditelj je spomenuo mogućnost da u nekom narednom periodu i cela valjevska bolnica od SSB-a dobije TV kanale i internet konekciju na poklon.

U okviru kliničkih centara u Srbiji, SBB usluge donirane su Kliničkom centru Kragujevac, Univerzitetskoj dečjoj klinici “Tiršova”, Klinici za dečje interne bolesti i Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra Niš, saopšteno je iz SBB-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.