Ivan Manić najbolje rangirani “frontovac” na listi “Moramo”

Profesor engleskog jezika Ivan Manić, predsednik Upravnog odbora “Lokalnog fronta”, nalazi se na 23. mestu izborne liste “Moramo”, koju udruženo čine Otvorene građanske platforme “Akcija”, Ekološki ustanak” i pokret “ne davimo Beograd”. Iz “Lokalog fronta” ističu da je, prema sadašnjim istraživanjima, gotovo izvesno da će Manić nakon izbora dobiti poslanički mandat. Pored Manića koji je najbolje kotirani valjevski “frontovac”, na listi “Moramo” su još 3 kandidata LF iz Valjeva: Ljubomir Radović, Draginja Ristić i Jasminka Nedeljković.

Lokalni-front-LF-1

Jedno od obraćanja medijima Ivana Manića

Listu, koju Republičkoj izbornoj komisiji juče predala koalcija “Moramo”, svojim potpisima podržalo je više od 12.000 potpisa građana. Nosila liste je Nebojša Zelenović, predsedavajući Otvorene građanske platforme “Akcija”. Prvo od 250 imena na listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, predstavnik “Ekološkog ustanka”, a drugo Prof. dr. Biljana Đorđević iz pokreta “Ne davimo Beograd”.

“Lokalni front Valjevo zahvaljuje građanima Kolubarskog okruga, naročito Valjeva, Osečine i Lajkovca koji su našoj listi dali blizu 900 potpisa podrške. Za naš grad je najlepša vest da se profesor engleskog jezika Ivan Manić nalazi na 23. mestu liste “Moramo” koje, prema sadašnjim istraživanjima, najavljuje gotovo izvesno poslanički mandat za našeg aktivistu i sugrađanina. Pored Ivana Manića, na listi “Moramo” nalaze se još tri kandidata Lokalnog fronta iz Valjeva. Na 51 mestu je Ljubomir Radović – profesor geografije, na 85. poziciji je Draginja Ristić – profesorka engleskog jezika, dok je Jasminka Nedeljković – diplomirani ekonomista u penziji, zauzela 121. mesto na listi “Moramo”, navodi se u saopštenju za javnost valjevskog Lokalnog fronta.

Pored kandidata Lokalnog fronta, Kolubarski okrug ima još četiri kandidata na listi “Moramo”, a to su: Vladimir Radivojević – master profesor sporta i fizičkog vaspitanja iz Osečine, koji je na 36. mestu, zatim Aleksandar Šestović – student iz Lajkovca na poziciji broj 54, Verica Erić – diplomirani pravnik iz Osečine na 111. i Nena Aleksandrić – student iz Lajkovca na 127. mestu.

“Moramo zajedno i drugačije!”, poručuju iz Lokalnog fronta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.