Izložbe Internacionalnog umetničkog studija “Radovan Trnavac Mića” dostupne online

Umetnost, kao najprefinjeniji vid duhovne delatnosti, posredstvom univerzalnog umetničkog jezika, razumljivog na celoj planeti, ima mogućnost da uspostavi komunikaciju sa svim narodima sveta. Zato je danas, u vreme pandemije „koronavirusa“, u vreme najveće usamljenosti čoveka – pojedinca, više nego ikad ranije potrebno uspostaviti duhovnu vezu između ljudi. Taj most pripada umetnosti.

Iako su vrata svih kulturnih institucija u našem gradu, ali i širom sveta trenutno zatvorena za posetioce, pozivamo ljubitelje umetnosti da posete internet prezentaciju Internacionalnog umetničkog studija “Radovan Trnavac Mića” na adresi:  www.ius-trnavac.org.

Naš zvanični sajt prilagodili smo tako da se na jednostavan način i lakom pretragom hronološki mogu pogledati sve izložbe od 1997. naovamo. Mogu se pogledati dela svih umetnika, koji su od kada postoji Studio izlagali pod svodovima naše galerije u okviru brojnih samostalnih i grupnih postavki koje smo organizovali.

Umetnost uvek nađe put do onih koji umetnost nose u srcu i koji nepokolebljivo u ovim teškim životnim okolnostima i dalje žele da im umetnost bude sastavni deo života. Zato, OSTANITE KOD KUĆE, posetite naš sajt I uživajte u umetnosti iz svih krajeva sveta, koju smo vam prezentovali unazad 22 godine. A, kad sve ovo prođe, vidimo se u našoj i vašoj Galeriji “Trnavac”!

 

Internacionalnu umetnički studio Radovan Trnavac Mića

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.