Izmenjen režim saobraćaja zbog posete delegacije britanske ambasade

Povodom dolaska visoke delegacije iz ambasade Velike Britanije u sredu 5. juna utvrđuje se privremeni režim saobraćaja u delu Ulice čika Ljubina, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela „Grand“ u vremenu od 09:00 do 16:00 časova.

Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja svih vozila u delu Ulice čika Ljubina, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela „Grand“, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza.

Takođe se dozvoljava preusmeravanje saobraćaja na druge alternativne ulice u vreme zatvaranja navedene ulice.

Dozvoljava se službenim licima – pripadnicima Saobraćajne i Komunalne policije, da po sopstvenoj proceni, kada se za to stvore uslovi, obezbede prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobraćaj i to: za vozila za snadbevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta.

Zabranjuje se levo skretanje ( preusmeravanje u traku za levo skretanje) iz Ulice Vuka Karadžića u Ulicu čika Ljubinu, uz asistenciju Saobraćajne policije.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.