Javni čas modelara

Aeroklub Valjevo u četvrtak, 13. decembra, u 12 časova, u svečanoj sali Tehničke škole organizuje Javni modelarski čas.

U zvaničnom delu skupa biće govora o radu Modelarske sekcije “Brankić”, koja je počela sa radom u oktobru ove godine. Gosti i govornici na Javnom modelarskom času biće predsednik Vazduhoplovnog Saveza Srbije Labud Bulatović i reprezentativci Srbije u modelarstvu. Prisutnima će se se obratiti i direktor Tehničke škole bez čije pomoći, kako kažu organizatori, ovaj projekat ne bi bio realizovan.

Javni čas modelarstva biće održan u prisustvu polaznika modelarske sekcije, koji od oktobra pohađaju časove i koji će tom prilikom pokazati svoje napravljene modele. O svom radu govoriće i nastavnici modelarstva koji volonterski rade na ovom projektu, a podatke o tome šta je sve tokom godine urađeno izneće predsednica Aerokluba Olivera Knežević i najaviti buduće aktivnosti kluba.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.