Javni čas modelara

Aeroklub Valjevo u četvrtak, 13. decembra, u 12 časova, u svečanoj sali Tehničke škole organizuje Javni modelarski čas.

U zvaničnom delu skupa biće govora o radu Modelarske sekcije “Brankić”, koja je počela sa radom u oktobru ove godine. Gosti i govornici na Javnom modelarskom času biće predsednik Vazduhoplovnog Saveza Srbije Labud Bulatović i reprezentativci Srbije u modelarstvu. Prisutnima će se se obratiti i direktor Tehničke škole bez čije pomoći, kako kažu organizatori, ovaj projekat ne bi bio realizovan.

Javni čas modelarstva biće održan u prisustvu polaznika modelarske sekcije, koji od oktobra pohađaju časove i koji će tom prilikom pokazati svoje napravljene modele. O svom radu govoriće i nastavnici modelarstva koji volonterski rade na ovom projektu, a podatke o tome šta je sve tokom godine urađeno izneće predsednica Aerokluba Olivera Knežević i najaviti buduće aktivnosti kluba.

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.