Još jedan broj telefona za produžavanje terapije

Izlazeći u susret zahtevima pacijenata u uslovima pandemije Dom zdravlja Valjevo uveo je još jednu telefonsku liniju za produžetak terapije hroničnim bolesnicima. U pitanju je broj 064/832-14-31, a podsećamo da je već u funkciji broj telefona 064832-19-97. Terapije se na date telefonske brojeve zakazuju od 7 do 13 sati, a pacijenti ih mogu preuzeti u apotekama u roku od 24 sata.

Za razliku od stalne terapije, izmene u terapiji se ne mogu uraditi telefonskim putem, već pacijenti moraju doći sa novim izveštajem. Hronični pacijenti terapiju mogu produžiti i elektronskim putem, preko sajta Doma zdravlja.

Potrebno je otići na naslovnu stranu sajta Doma zdravlja www.dzvaljevo.rs i odatle pristupiti Portalu za pacijente, gde se u elektronski formular unose ime i prezime pacijenta, LBO broj sa zdravstvene knjižice i e-mejl adresa. Pacijent će na e-mejl dobiti povratnu informaciju o realizaciji njegovog naloga, a terapiju može podići sledećeg dana u apotekama, sa zdravstvenom knjižicom.

Formular je potrebno popuniti između 7 i 21 sat, ako pacijent želi da lekove preuzme sutradan.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.