JOVICA DAMNJANOVIĆ NOVI TRENER RADNIČKOG UMESTO VLADICE PETROVIĆA KOJI JE OTIŠAO NA KIPAR

U Radničkom je došlo do promene trenera na nešto manje od nedelju dana pre početka drugog dela prvenstva u Kolubarsko-mačvanskoj zoni. Dosadašnji šef stručnog štaba narandžasto-plavih Vladica Petrović nastavlja svoju trenersku karijeru u Larnaki na Kipru, a njegovo mesto će zauzeti Jovica Damnjanović (49) bivši trener Borca 1966 iz Lazarevca, Železničara iz Lajkovca, Šumadije iz Aranđelovca, TEK Sloge iz Velikih Crljena itd.

ТРЕНЕР1

Jovica Damnjanović, novi trener valjevskog Radničkog

Inače, Radnički u nedelju igra protiv Hajduk Stanka u Crnoj Bari, potom dočekuje ekipu Lipolista a onda na Peti puk stiže Mačva iz Bogatića itd. Tokom zimskih priprema Radnički je ostao bez štopera Ivana Gentića koji je doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata i za njega je sezona završena dok će Marko Živanović biti odsutan sigurno mesec dana zbog problema sa meniskusom.

Radnički

Igrači Radničkog pred početak prvog treninga sa novim trenerom

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.