Jovo Bakić govornik na večerašnjem protestu “Valjevo protiv nasilja”

Večaras u 19 časova, na Gradskom trgu u Valjevu biće održan 11 protestni skup “Valjevo protiv nasilja”. Kao govornik je najavljen profesor Jovo Bakić.

Valjevo protiv nasilja Jovo Bakić

“Na Fradskom trgu građanima će se obratiti i na pitanja Valjevaca odgovarati čovek kome je vlast crtala metu na čelu, čovek od koga su se mnogi ogradili, jer je jasno i glasno rekao ono što većina nas misli – profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Jovo Bakić. Nakon završetka programa na Gradskom trgu krenućemo zajedno u novu protestnu šetnju gradskim ulicama”, najavio je Valjevski pokret otpora koji je organizator protesta uz poruku: “Valjevo drži čas Demokratije, Slobodna reč ponovo stanuje u našem gradu! NEMA NAZAD!”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.