KADETI METALCA DRUGI NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE RKS

Kadeti Metalca su uspešno završili tekuću sezonu osvojivši drugo mesto na finalnom turniru Kvalitetne lige RKS koji je u petak i subotu održan u Odžacima. Nakon ubedljivog osvajanja prvog mesta Međuregionalne lige KS Centralne Srbije, dečaci Vladimira Panića su stekli pravo da se pored zemunske Mladosti, niškog Konstantina i pančevačkog Tamiša bore za najboljeg u Kvalitetnoj ligi RKS.

ALEKSANDAR MILIĆEVIĆ

Prvog dana turnira u Odžacima Metalac je ubedljivo savladao Tamiš rezultatom 78-50 (24-14, 15-11, 18-11, 21-14). Valjevci su već u prvoj četvrtini poveli a zatim su do kraja bili dominantni i znatno bolji od svog protivnika. Poene za Metalac su postigli:

DEJAN OBUĆINA

Nikolić 5, A.Milićević 16, Bogdanović 6, N.Milićević 8, Zarić 3, Gnjato 16, A.Obućina 14.

ALEKSEJ OBUĆINA

U utakmici za prvo mesto Metalac je igrao protiv Mladosti koja je u polufinalu savladala Konstantin. Ovoga puta dečaci Metalca nisu bili tako dobri kao prvog dana i zasluženo su poraženi od mladih Zemunaca 80-89 (17-18, 18-25, 21-22, 24-24). Osetilo se odsustvo povređenog Dejana Obućine. Koševe za Metalac su postigli:

ĐORĐE GNJATO

Nikolić 8, A.Milićević 18, Bogdanović 11, N.Milićević 5, Vasiljević 3, Gnjato 15, A.Obućina 20.

Odlična sezona talentovanih valjevskih kadeta i lep kapital za Metalac u narednom periodu ukoliko u klubu budu sačuvali ove dečake koji bi uz pravi tretman trebalo da budu budućnost valjevskog prvoligaša.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply