KAMP ZA PORODICE SA DECOM U PODBUKOVIMA

Udruženje „Prvi put s ocem“, uz podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, organizuje dvodnevni edukativni kamp u Podbukovima, kod Valjeva, o6. do 8. oktobra za porodice sa decom, na kojem će stručnjaci pomoći roditeljima da se nose sa raznim izazovima u vaspitanju dece i ukazati na značaj učešća oca u svim aspektima života porodice.

„Kampovi nisu za one koji žele da se njihovom decom bave animatori, već za porodice koje su spremne da izađu iz zone komfora, da budu uzor svojoj deci kroz razne aktivnosti u prirodi. Na kampovima zajedno sa decom podižemo šator, pripremamo hranu, palimo vatru, pravimo mostiće preko reka,kupamo se, pevamo, šetamo . Na kampu u Podbukovima biće organizovane i školice alpinizma i robotike „ naveo je Mirko Mitrović iz Udruženja „Prvi put s ocem“.

Porodice će na kampovima, uz druženje, rad i zabavu, zajedno sa psiholozima tražiti odgovore na pitanja: kako biti najbolji primer detetu, koja je uloga oca u životu dečaka, a koja u životu devojčice, kako da vas tinejdžeri pitaju za savet, kako da izađete na kraj sa vršnjačkim nasiljem, kako da se postavite prema pametnom telefonu, kako otac štiti decu…

Porodice sa decom mogu da se prijave za kampovanje putem sajta prviputsocem.com, a broj mesta je ograničen.

Zahvaljujući podršci Ministarstva za brigu o porodici za novoprijavljene porodice biće obezbeđeni i šatori i vreće za spavanje na svim kampovima.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.