Kažite šta mislite o kvalitetu javnih usluga!

Evropski pokret u Srbiji će danas u podne na Gradskom trgu organizovati javnu manifestaciju, u okviru koje će se prikupljati povratne informacije od građana o kvalitetu javnih usluga.

Ova javna manifestacija sprovodi se u okviru nacionalne kampanje “JA u centru pažnje”, a povratne informacije građana će se koristiti za izradu predloga baziranih na činjenicama koja nadležna ministarstva i institucije mogu da koriste u cilju poboljšanja javnih usluga.

Kampanja “JA u centru pažnje” je deo projekta “Partnerstvom do dobre JAvne uprave”, koji se sprovodi sa ciljem poboljšanja kvaliteta javnih usluga finansirane novcem poreskih obveznika.

Projekat realizuju Evropski pokret u Srbiji i Centar za evropske politike, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj, američke vladine agencije.

Evropski pokret u Srbiji – Valjevo član je Mreže Evropskog pokreta u Srbiji, neprofitna je organizacija civilnog društva uključena u istraživanje politika, obrazovanje i zagovaranje evropske integracije u Srbiji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.