KK Radnički najavio najoštrije sankcije za vinovnike incidenta protiv Metalca!

Saopštenjem za javnost oglasio se Košarkaški klub Radnički povodom incidenta koji se dogodio na derbiju kadeta Metalca i kadeta KK Valjevski koji nastupaju pod imenom KK Radnički. Saopštenje prenosimo u celosti:

“KK Radnički se ovim putem obraća javnosti povodom nemilih scena koje su se odigrale na košarkaškoj utakmici između kadeta Matalca i kadeta Valjevskog koji nastupaju pod imenom KK Radnički.

Prethodnih deset godina, koliko naš klub postoji, sa manje ili više uspeha se takmičimo u ligama pod okriljem KSS-a. Stvar na koju smo najviše ponosni svih ovih godina je atmosfera na našim mečevima u prepunoj hali Student. Ni na jednoj od tih utakmica nije dolazilo do incidenta bilo koje vrste, čak naprotiv, na kraju svakog meča je bila razmena aplauza i pozitivnih sportskih emocija između gostujućih igrača i domaće publike.

Ovo je sve novo za nas, i ovim putem želimo da pošaljemo apel i molbu svim vinovnicima ovog nemilog događaja, da se ovakvi i slični ispadi više ne smeju ponoviti, i pozivamo sve na zdrav razum i vraćanje košarke tamo gde joj je mesto.

Mi ćemo kao klub najoštrije upozoriti i sankcionisati vinovnike, bez daljeg uplitanja u sam događaj.”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.