Klizalište u Valjevu do kraja februara

U Valjevu je otvoreno klizalište koje će raditi do 20. februara. Prethodnih godina, otvaranje klizališta izazvalo je veliko interesovanje naših sugrađana, od onih najmlađih, koji su prvi put stali na klizaljke i stekli prvo iskustvo na ledu, do onih starijih, iskusnih, ljubitelja klizanja. Grad Valjevo je budžetom za 2020. godinu opredelio za klizalište 1.235.000,00 bez PDV- a. Površina klizališta je 30 puta 10 metara.

Izvor: Valjevo.rs

Građani Valjeva biće u prilici da koriste osam besplatnih termina i to: 23. januara, vikend 25. i 26. januar i četvrtak 30. januar od 9 do 10 časova pre podne. Besplatni termini će biti obezbeđeni i tokom februara, i to: 1. i 2. februara, kao i vikend 8. i 9. februara.

Cena pojedinačne ulaznice uz korišćenje klizaljki za 90 minuta klizanja je 150 dinara, dok će za najavljene, organizovane posete za najmanje 15 lica, ulaznica iznositi 75 dinara.

Radno vreme klizališta je svakog dana od 9 do 23 časa.

 

Izvor: Valjevo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.