Kompanija Gorenje proizvela jubilarni šestmilioniti frižider u Valjevu

Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela je šestmilioniti frižider. Kompanija je odlučila da taj jubilarni frižider ne ide u prodaju, već da ga pokloni Zorici Marković, radnici koja radi na sastavu kućišta.

Valjevo je za Gorenje centar programa zamrzivača i frižidera, gde je tehnološki proces na izuzetno visokom nivou. Tokom više od deset godina poslovanja u Srbiji, fabrika Gorenje Valjevo se razvijala i danas sa njenih traka dolaze aparati za svih 90 tržišta gde Gorenje posluje i pod svim robnim markama koje proizvode.

Valjevo

Za godinu dana sa proizvodnih traka zaposleni montiraju preko pola miliona jedinica frižidera. Do danas su proizveli ukupno 6 miliona rashladnih aparata. Direktor fabrike Gorenje Valjevo, Simon Kumer, tim povodom je izjavio: »Ovaj uspeh je rezultat timske saradnje oko 1.300 zaposlenih u fabrici, kao i 60 lokalnih dobavljača. Zahvaljujući poštenom zalaganju, danas slavimo jubilej i šestmilioniti frižider koji je montiran sa fabričkih traka rashladnih aparata kompanije Gorenje Valjevo.«

Valjevo

Šestmilioniti frižider proizveden u fabrici u Valjevu je „buli“ frižider, inspirisan Folksvagenovim legendarnim klasikom, a koji je kompanija Gorenje prošle godine dizajnirala za svoju retro kolekciju. „Buli“ frižider sa IonGeneration platformom kombinuje pametne tehnologije, funkcije i napredna korisnička rešenja, kao moderan dodatak bilo kog doma.

Valjevo

Kako je u Gorenju tradicija da se jubilarni aparati poklanjanju zaposlenima, tako je šestmilionti rashladni aparat otišao u ruke Zorice Marković, radnice na sastavu kućišta, koja je, ne krijući radost, ovom prilikom izjavila: »Veoma sam srećna i iznenađena. Kao majka četvoro dece, trudim se da svoj posao obavljam što bolje, da poštujem radno vreme, kvalitet rada, kao i kolege sa kojima radim. Ova nagrada mi mnogo znači i zahvaljujem se od srca kolegama i upravi.«

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.