Koncert dobrodošlice

Ovogodišnju koncertnu sezonu pod nazivom “U muzikalnom stilu”, valjevska muzička škola  otvara u četvrtak, 5. oktobra u 19 časova “Koncertom dobrodošlice”, koji okuplja profesore ove škole na koncertnom podijumu  svečane sale škole.

“Koncert dobrodošlice” nastao je sa željom da muzikom svojih profesora, Muzička škola “Živorad Grbić” svečano otvori vrata svojim novim prvacima, ali i svim drugim Valjevcima kojima je muzička umetnost u srcu. Pored značajnih priznanja učenika postignutih na mnogobrojnim muzičkim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, i sve većeg broja valjevskih studenata na muzičkim akademijama, jedan od najvećih kvaliteta valjevske škole jeste upravo kvalitet koncertantnog izvođaštva koji profesori ove škole aktivno razvijaju i u učestvuju u kreiranju valjevske muzičke scene, ali i kao predstavnici valjevskog umetničkog zvuka u zemlji i inostranstvu. Iz tog razloga, upravo “Koncert dobrodošlice” otvara ovogodišnji koncertni program škole koji će kroz narednih 10 meseci valjevskoj publici predstaviti trenutno najaktuelnija imena i ansamble umetničke muzike u zemlji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.