Koncerti Džinovića, Rozge, Amadeus banda i Maljokovića za Tešnjarske večeri

Ovogodišnje Tešnjarske večeri održaće se od 3. do 11. avgusta, a muzičke zvezde 32. po redu najpoznatijeg valjevskog letnjeg festivala biće Haris Džinović, Jelena Rozga, Amadeus bend i Jovan Maljoković. Novina je da će koncerti ovih izvođača biti organizovani na platou Centra za kulturu, a ne na letnjoj pozornici na Kolubari kako je to bilo prethodnih godina.

Prvog dana Tešnjarskih večeri, 3. avgusta, nastupiće Amadeus bend, dok će Valjevci moći da uživaju u koncertu Harisa Džinovića narednog dana. Jelena Rozga pevaće pred publikom 6. avgusta, a koncert Jovana Maljokovića i Balkan salsa benda zakazan je za 7. avgust. Posledenjeg dana festivala, 11. avgusta, nastupiće Muzikavista Krug, predvođena valjevskim tenorom Markom Tomićem i taj koncert biće održan na letnjoj pozornici.

Prema saopštenju za medije Cetra za kulturu, a koje je potpisao Savet 32. Tešnjarskih večeri, po zatraženom mišljenju, Uprava za javne nabavke, utvrdila je da je osnovana primena pregovaračkog postupka za javnu nabavku izvođenja muzičkog programa tokom manifestacije 32. Tešnjarske večeri i u skladu sa tim, data je saglasnost za nabavku muzičkih sadržaja. Zaničan program ovog festivala biće objavljen nakon završetka javnih nabavki, navedeno je u saopštenju Centra za kulturu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.