Konferencija zapadne Srbije ” Turizam u vreme krize”

Četvrta po redu konferencija zapadne Srbije, a vezana za turizam i njene probleme u vreme pandemije, održana je danas. Ove godine ponela je naziv “Turizam u vreme krize”. Posebno interesantno je što je konferencija ove godine održana u online formatu kako bi se ispoštovale sve procedure i preporuke u doba pandemije. Konferencija nije izgubila na kvalitetu čak naprotiv. Ove godine okupljeni su ljudi iz sfere turizma ujedno iz različitih gradova Srbije. Govorilo je se ” Kako pandemija utiče na turističke destinacije u Srbiji ” i ” Turistička privreda u vreme krize “.

Predstavnik našeg grada i panelista bila je direktorka turističke organizacije Valjevo Ana Marković, pored nje bili su i direktori YUTA Aleksandar Seničić, direktor turističke organizacije Z. Srbije Miroslav Rađen, direktor turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović itd.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.