Krivična prijava protiv bivšeg direktora Doma zdravlja Valjevo

Pripadnici valjevskog Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, podneli su krivičnu prijavu protiv bivšeg odgovornog lica Doma zdravlja Valjevo dr Zavena der Hazarjana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nesavestan rad u službi.

On je, kako se sumnja, u periodu od 1. januara do 30. juna 2017. godine, neosnovano potpisao i overio odluke o obračunu i isplati prekovremenog rada za 40 radnika, koji za to nisu ispunjavali propisane uslove. Po tom osnovu je Republički fond za zdravstveno osiguranje isplatio 1.151.737 dinara, koje je osumnjičeni refundirao ovom fondu sa računa Doma zdravlja Valjevo, a ne iz sopstvenih sredstava.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

2 comments

  1. dok ne budete hapsili epsovce, i vi iz MUPa ste za mene kriminalci i saucesnici koji treba da robijate

    • Jel ko objavio koliko krivicnih prijava je podneto protiv nacelmuka PU Valjevo Sase Markovic i Njegovih saradnika a koje isti taj tuzilac drzi u fioci godinama a na sva zvona udarili na Dr.Zavena koji vazi za naj,doktora u domu zdravlja a to se vidi koliko pacijenata mu ukazuje poverenje da ih on leci’On sam ima pacijenata kao svi ostali zajedno u medicini rada,ko neveruje nek proveri sve moje navode pre nego sto bude ovo komentarisao.