Krušik na Sajmu naoružanja i vojne opreme „PARTNER“

Svake druge godine odžava se Sajam naoružanja i vojne opreme „PARTNER“, najveći ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine, u nešto manjem obimu, održan je deseti po redu Sajam „PARTNER“. Izlaganje na Sajmu je jedinstvena prilika za predstavljanje proizvođača naoružanja i vojne opreme, uspostavljanje novih i obnavljanje postojećih kontakata i saradnje i novo pozicioniranje na značajnom i dinamičnom svetskom tržištu.

Holding-korporacija-Krusik-3

Krušik je izlagao sredstva iz svog proizvodnog programa. Najveća zainteresovanost je bila za raketni program i to za vazduhoplovne rakete VZ 80mm, M16 (S-8KOM), BR-1-57, BR-2-57, BR-20-57 (S-5), raketu GRAD i GRAD-2000, kao i minobacačku minu 120mm sa temobaričnom glavom. Posebno interesantno za potencijalne kupce je bilo to što se u našoj fabrici mogu proizvoditi mine za lansiranje sa drona.

Holding-korporacija-Krusik-2

Deseti međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme su posetile brojne visoke delegacije iz celog sveta, kao i predstavnici NATO-a, Evropske odbrambene agencije i ostalih međunarodnih vojno-bezbednosnih organizacija. Krušik je ugostio predstavnike i agente prodaje iz Omana, Nigerije, Ruande, Angole, Pakistana, a štand je posetio i ambasador Tajlanda u Srbiji.

Holding-korporacija-Krusik-5

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.