Kulturno-duhovno veče posvećeno Sv. Nektariju Eginskom

Po blagoslovu Njegovog Preosveštenstva Episkopa valjevskog Milutina, a u čast 170 godina od rođenja Svetog Nektarija Eginskog biće organizovano kulturno-duhovno veče na kome će besediti autor knjige protojerej-stavrofor Nenad Andrić, đakon Dušan Novaković, voditelj radija „Istočnik“ Eparhije valjevske, Natalija Kovačević, ikonopisac i ktitor Hrama Svetog Nekatrija u Valjevu, Dejan Tomašević, proslavljeni košarkaš i predsednik Pravoslavno sportskog društvo „Sveta Srbija“, kao i Daren Milivojević, mr srpske književnosti.

Kulturno-duhovno veče i predstavljanje knjige „U sretanje svetom Nektariju Eginskom Čudotvorcu“ autora prote Nenada Andrića održaće se u subotu, 1. oktobra 2016. sa početkom u 19.30 časova u Velikoj sali Skupštine grada Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.