Lokalni front transparentima “poželeo dobrodošlicu” predsedniku Vučiću ispred kapije “Krušika”

Nakon današnje posete šefa države Aleksandra Vučića valjevskom “Krušiku”, saopštenjem za javnost oglasio se valjevski Lokalni front, čiji su aktivisti ispred glavnog ulaza u fabriku predsedniku “poželeli dobrodošlicu” nosivši transparente sa natpisima “Nisi dobrodošao”, “Kome Krušik duguje 333 miliona” i “Šta nam radi tata Branko?” Frontovci su u saopštenju naveli da je predsednik SNS Aleksandar Vučić danas, u funkciji predsednika države, nastavio funkcionersku kampanju u valjevskom “Krušiku”, gazeći tako još jednom zakletvu koju je dao pri stupanju na novo radno mesto.

“Nije poznato kojim putem je Vučić stigao u krug “Krušika”, jer je izbegao susret sa aktivistima Lokalnog fronta, koju su ga na glavnom ulazu u fabriku čekali sa obaveštenjem da nije dobrodošao u naš grad. Pored ovog, transparenti aktivista “Lokalnog fronta Va” još jednom su podsetili da je “Krušik” u blokadi za skoro 333 miliona dinara, a da je za samo dve godine firma GIM, koju zastupa otac ministra Nebojše Stefanovića, oštetila valjevsku fabriku za 16,5 miliona dolara, što je potvrdio i nalaz Državne revizorske institucije”, navodi se u saopštenju Lokalnog fronta nakon predsedikove posete valjevskom “Krušiku.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.