Mame su zakon, ali Zakon ne voli mame

Novi “Razgovori pod lipom” zakazani su za petak, 21. juna, u 20 časova, u Železničkoj ulici, na platou ispred prostorija Demokratske stranke u Valjevu.

Izvor: Facebook (1 od 5 miliona Valjevo)

Naziv ovonedeljnog skupa je “Mame su zakon, ali Zakon ne voli mame” i na njemu će, kako su najavili organizatori, biti reči o Zakonu o finansijskoj podršci porodicama sa decom i drugim zakonima koji uređuju ovu oblast, a koji umesto da stimulišu rađanje dece, mame stavljaju u neravnopravan položaj, a samim tim i cele porodice.

Na skupi će govoriti Tatjana Macura, predstavnica udruženja “Mame su zakon” i narodna poslanica, dr Mario Reljanović, naučni saradnik na Institutu za upordno pravo i predsednik druženja Centar za dostojanstveni rad iz Beograda i Ivana Todić iz Inicijative žena Srbije.

Organizatori pozivaju sve Valjevke i Valjevce da im se u petak, 21. juna, u 20 časova, pridruže i učestvuju u razgovoru na temu koja je izuzetno važna za sve sadašnje i buduće mame u našem gradu.

“Želimo da pokažemo da u Srbiji i u Valjevu postoji prava alternativa aktuelnoj naprednjačkoj vlasti sa rešenjima
koja mogu da unaprede živote naših sugrađana. Pridružite nam se u tome i dajte svoje predloge i ideje”, navode organizatori #1od5miliona Valjevo.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.