Mini Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba Kolubarskog okruga 

Svečano otvaranje Mini Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba Kolubarskog okruga – „Valjevo 2018“, koju pod pokroviteljstvom Grada Valjeva organizuje Pokret trećeg doba, biće  subotu, 8. septembara, u 10 časova ispred Centra za kulturu.

Takmičenje će se odvijati u Centru “Sport za sve” Valjevo (bivša sala “Partizan”), šahovskom i streljačkom klubu Valjevo. Predviđeno je šest sportsko-rekreativnih disciplina – fudbal, košarka, pikado, štafeta, streljaštvo i šah.

Valjevo

Izvor: http://olimpijada3d.org (sva prava zadržana „Pokret trećeg doba Srbije“)

Na ovogodišnjoj Olimpijadi učestvuju Pokret trećeg doba iz Valjeva, Uba i Lajkovca, Udruženja penzionera opština Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig i Osečina, Strukovna udruženja penzionera Policijske uprave, Vojske Srbije, Pošte, Krušik, Udruženje invalida grada Valjeva, kao i Planinarska udruženja „Magleš“ i „Povlen“.

Nakon regionalnog takmičenja sledi XI Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, koja će se održati u Vrnjačkoj banji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.