Ministar Stefanović za Božić obišao patrolu saobraćajne policije u Divcima

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je jednu od patrola saobraćajne policije u Divcima i zahvalio im se što su i danas, tokom Božića, na terenu i brinu o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Valjevo

Foto: http://mup.gov.rs

Ministar Stefanović je čestitao najradosniji hrišćanski praznik pripadnicima MUP-a, koji slave po julijanskom kalendaru, i poželo im mirnu i uspešnu 2018. godinu, a njihovim porodicama zdravlje i spokoj.

Valjevo

Foto: http://mup.gov.rs

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i ove godine nastaviti sa unapređenjem materijalnog položaja i uslova rada svih pripadnika MUP-a, kako nabavkom novih vozila i uniformi, tako i renoviranjem dotrajalih policijskih stanica u koje decenijama ništa nije uloženo.

Valjevo

Foto: http://mup.gov.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.