Mionica: Radionica za decu „NOVOGODIŠNJA KUTIJA BUDUĆNOSTI“

U Biblioteci „Milovan Glišić“ u subotu je organizovana zanimljiva radionica „Novogodišnja kutija budućnosti“. Naime, mionička deca uzrasta od 5 do 12 godina su svojim crtežima i porukama ukrasila i kreirala „Novogodišnju kutiju“ u koju su ubacila poruke sa željama koje se odnose na to kako bi voleli da Mionica izgleda u budućnosti.

Opština MIonica

Učesnici radionice su usput uživali u ,,slatkim zalogajima“. Zanimljivo je da poruke sa svojim željama sve do kraja 2020. godine u ovu kutiju mogu ubacitvati i svi posetioci Biblioteke, bez obzira na uzrast.

Opština MIonica

Poruke se ispisuju na identičnim papirima sa sledećim sadržajem: ime, prezime, godina i datum napisane želje i želja. Na kraju 2020. kutija će biti zaključana uz prigodan program, a njeno ponovno otvaranje planira se tek u novogodišnjoj noći 2030. Do tada, čuvar ključa kutije sa željama Mioničana biće Biblioteka.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.