Najnovije vesti

MIONICA U SUSRET BOŽIĆU I NOVOJ GODINI

Opština Mionica je svojim sugrađanima priredila bogat praznični program tokom kojeg će se sve do 15. januara naredne godine vikendom održavati filmske projekcije i pozorišne predstave u Kulturnom centru Mionica, kao i radionice za decu u Biblioteci ”Milovan Glišić”.

Opština Mionica
Istovremeno šetalište u centru Mionice je na radost mališana nedeljom pretvoreno u „Novogodišnju ulicu“ koja će dok traju novogodišnji i božićni praznici biti otvorena od 18 do 21 čas.

U ovom terminu duž „Novogodišnje ulice“ su postavljeni štandovi sa prazničnim aranžmanima, igračkama, slatkišima i knjigama, kao i velika novogodišnja jelka uvek spremna za kićenje. Pored toga, na dečijim štandovima mališani iz vrtića i osnovci izlažu svoje novogodišnje čestitke i aranžmane koje su sa posebnom pažnjom kreirali u humanitarne svrhe.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.