Mionica ulaže 8,9 miliona u unapređenje saobraćajne infrastrukture

Mionica će ove godine uložiti 8,9 miliona dinara u unapređenje saobraćajne infrastrukture. Sredstva su dobijena u okviru Programa Vlade Republike Srbije za podršku nedovoljno razvijenim opštinama u 2021. godini.

Mionica

“Gradimo našu Mionicu zahvaljujući pomoći i podršci Vlade Srbije kroz program “Srbija 2025″, jer su njime obuhvaćeni svi ključni infrastrukturni projekti. Odobrena sredstva će nam pomoći u ostvarenju visokih ciljeva koje smo postavili. Posvećujemo se unapređenju i poboljšanju života svih naših građana”, rekao je Boban Janković, predsednik Opštine Mionica.

Mionica

Svih 8,9 miliona dobijenih kroz saradnju s Vladom Srbije i ministrom bez portfelja Novicom Tončevim, biće upotrebljeno u unapređenje kapaciteta u oblasti izrade projektno-tehničke dokumentacije, planske dokumentacije, planskih dokumenta, izgradnju i rekonstrukciju infrastrukturnih objekata od značaja za građane Mionice.

“Naš glavni cilj je da kroz investicije u infrastrukturu što više unapredimo kvalitet života svih stanovnika Mionice. Svaki dinar koji investiramo sada predstavlja investiciju u bolji život budućih generacija”, kazao je Janković.

Mionica

Opština Mionica je ove godine imala vrlo intenzivnu projektnu aktivnost. Predato je više od 45 projekata, od kojih je do sada odboreno više od polovine. Ukupna sredstva koja će Mionici ove godine biti dodeljena za razvoj infrastrukture u svih 36 naselja premašiće 400 miliona dinara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.