Mioničani bogatiji za još jedan sportski klub

Mionica dobija novi bokserski klub potvrđeno je iz novoosnovanog bokserskog kluba „Mionica“.

– Sport je oduvek bio popularan u Mionici. Ulažemo u rekonstrukcije sportskih terena, osnivamo klubove. Imamo mnogo planova. Uskoro će naporne treninge započeti i članovi bokserskog kluba „Mionica“. Posvećeno i sa novim idejama radimo na izgradnji Mionice budućnosti – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković, prilikom obilaska radova.

Nekadašnja autobuska stanica biće preuređena u boks klub. U toku je renoviranje i adaptacija objekta. Zahvaljujući donaciji bokserskog kluba „Metalac“ iz Valjeva postavljeni su i džakovi za boks.

Treninzi će početi nakon uređenja objekta, a očekuje se bogat sadržaj za sve uzraste.

Mionica je iznedrila mnoge republičke prvake, kada je reč o borilačkim veštinama. Sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima Mionica pruža značajne mogućnosti za sve sportiste.

Opština Mionica ove godine uložiće preko 45 miliona dinara iz budžeta u razvoj sporta. Očekuju se i dodatna sredstva preko konkursa od nadležnih ministarstava i to više od 20 miliona dinara. Takođe, zahvaljujući donaciji Dunav osiguranja, u centru Mionice počelo je renoviranje košarkaškog terena u vrednosti od 2 miliona dinara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.