MLADI KARATISTI MIONICE USPEŠNI NA PRVENSTVU UŽE SRBIJE

Karate savez Uže Srbije je u nedelju u Čačku organizovao prvenstvo Uže Srbije za karatiste uzrasta do 13 godina u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji sa kojeg su se mladi karatisti „Mionice“ vratili sa 9 medalja, dve zlatne, pet srebrnih i dve bronzane.

Opština Mionica

Nastupilo je 12 Mioničana u katama pojedinačno, a zlatne medalje osvojili su pionirka Milica Rakić i nada Nikola Sekulić u klasama oranž i braon pojasa i to bez izgubljenog meča. Srebrno odličje pripalo je pionirki Ivi Radivojević koja je u mioničkom finalu poražena od Milice Rakić, pionir Nikola Ranković je osvojio dva srebra u apsolutnom nivou i u klasi oranž pojasa, srebro u apsolutnom nivou osvojio je i Nikola Sekulić, dok je Marko Vasić u kategoriji nada takođe bio drugi u klasi zelenog pojasa. Na najnižem stepeniku pobedničkog postolja našle su se poletarka Dunja Kević i kod nada Čeda Rakić u klasama oranž i zelenog pojasa.Osvajači medalja kvalifikovali su se za najvažniju domaću smotru karatista prvenstvo Srbije koje će biti održano 21. marta.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.