Mladi valjevski teniser Miloš Emreković osvojio Otvoreno prevenstvo Beograda

Mladi valjevski teniser Miloš Emreković (11), član TK Metelac, pobednik je Otvorenog prvenstva Beograda – Serbian Grand Prix do 12 godina. Milošu je ovo treći osvojeni turnir od letos, ali je prvi put podigao pehar u prestonici, što mu je dodatni podstrek za teniske izazove koji su pred njim.

Milos-Emrekovic

Miloš Emrkeović

Turnir se igrao po principu 4 meča, pobednik na pobednika, poraženi na poraženog, a u finalu se sastaju dvojica koji imaju po tri ostvarene pobede. U borbi za osvajanje turnira, Miloš je u finalu deklasirao Ivana Trpkovskog iz Makedonije sa 2:0 u steovima (6:3 6:1).

Imajući u vidu da će ovaj jedanaestogodišnji teniser od sledeće godine igrati turnire do 12 godina, realno je očekivati nastavak dobrih rezultata.

Miša je odličan učenik šestog razreda OŠ “Sestre Ilić”. Tenis trenira od svoje sedme godine. Trener mu je Vladimir Ćosić.
M.P.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.