Muzika za novi život

U periodu od 15. do 23. maja, Muzička škola „Živorad Grbić“ obeležiće 63 godine postojanja i uspešnog rada nizom programa koji će i ovog maja potvrditi činjenicu da je ova institucija jedan od najznačajnijih nosioca kulturnog i umetničkog života u Valjevu.

Screenshot_1

S obzirom na to da valjevska muzička škola preko šest decenija uspešno stvara i neguje muzički život grada, prvi koncert u okviru proslave Dana škole biće upravo posvećen rađanju novih života.

U saradnji sa valjevskim Centrom za vantelesnu oplodnju, MŠ „Živorad Grbić“ će svoj ovogodišnji najveći praznik započeti humanitarnim koncertom mladog klarinetiste, Andrije Mirkovića i pijanistkinje Anite Zdravković.

Andrija Mirković, student Master studija na Muzičkoj Akademiji u Ljubljani, je nekadašnji učenik valjevske muzičke škole i svakako jedan od onih najuspešnijih u njenoj istoriji. Njegova želja da svojom muzikom oboji ovogodišnju svečanost, ali i da svojom umetnošću podrži i dragocenu društvenu inicijativu što akcija „Da se novi život radja“, biće oživljena njegovim koncertom u svečanoj sali muzičke škole, 15. maja s početkom u 19 časova.

log0

Kupovinom karte, svi ljubitelji umetničke muzike, ali i poštovaoci Centra za vantelesnu oplodnju podržaće dalji rad Centra i svojim prisustvom, verujemo isprovocirati i neke slične akcije muzičke škole u budućnosti.

Karte za koncert se mogu rezervisati na tel. 291 535 a preuzeti u holu valjevske muzičke škole neposredno pred koncert. Cena karte je 200 din.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.