Nagrađeni najbolji studenti VIPOS-a

Visoka poslovna škola strukovnih studija dan obeležava Dan škole, a centralna svečanost zakazana je za 14 časova u amfiteatru VIPOS-a. Povodom Dana škole, upriličena je i svečana dodela diploma studentima koji su školovanje na valjevskoj državnoj školi ekonomije i informatike završili tokom školske 2016/2017. godine.

Tradicionalno, nagrađeni su i najbolji studenti, a u prvoj godini studija to su Jelena Tomić na programu Poslovna ekonomija sa prosečnom ocenom 9,67, i Bojana Milojević na programu  Poslovna informatika sa prosekom 8,44. Najbolji studenti druge godine su Miloš Savić na programu Poslovna informatika sa prosečnom ocenom 9,56 i Milica Jovanović sa prosečnom ocenom 9,39 na programu Poslovna ekonomija.

Što se tiče diplomaca, najbolji svršeni student na programu Poslovna informatika je Ivana Kastratović sa prosekom 9,33, dok je najbolji diplomac na studijskom programu Poslovna ekonomija Jovan Srećković sa prosečnom ocenom 9,67. Jovan Srećković je ujedno proglašena i za studenta ove generacije VIPOS-a.

Najbolji student generacije i najbolji studenti prve i druge godine, uz vredne knjige, dobili su na ovoj svečanosti i novčane nagrade od 10.000 dinara, dok su drugi najbolji studenti nagrađeni knjigama.

Na svečanosti dodela diploma, menadžment škole predstavio je diplomcima i akreditovane master strukovne studije VIPOS-a, na kojima je rok predaje dokumenata za upis produžen do kraja ove sedmice.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.