Nagradna igra

Nagradna igra

Dana 6.7.2016 u 17h počinje nagradna igra na sajtu Valjevskaposla.info.

U saradnji sa najboljim restoranima u gradu svake nedelje ćemo organizovati nagradnu igru u kojoj ćete moći da osvojite večeru za dvoje. U sredu 6.7.2016 u 17h prvi restoran koji će pokloniti večeru biće restoran Fratello. Pitanje će biti postavljeno na našu facebook stranicu i prvi koji odgovori tačno odneće ovu lepu nagradu.

12509123_493429354169863_4060876909504774805_n

Fratello je novo i jedinstveno mesto u Valjevu, idealno za svakodnevno uživanje.  Njihov koncept pretstavlja spoj opuštenog i brzog doručka, ručka i večere. Fratello 014 je idealno mesto za početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i novine. U njihovoj  ponudi možete naći veliki izbor kafa i sve vrste osvežavajućih pića. S obzirom da je doručak najvažniji obrok u toku dana, gostima su na raspolaganju raznovrsna peciva, bureci, pite, omleti, prženice i sendviči. Ukoliko Vam je potreban kratak predah u toku dana, Fratello 014 je ugodno mesto za ručak, večeru ili porodično okupljanje. Najbolje pice u gradu napravljene sa odabranim sastojcima, veliki izbor svežih salata, pileće krokete, tortilje i ukusne paste. Svi ljubitelji palačinki, mogu da uživaju u najukusnijim slanim i slatkim palačinkama.  Posetite i probajte kompletnu ponudu u opuštajućoj atmosferi našeg lokala ili za poneti.

 

Fratello

Fratello

Fratello

Fratello

Fratello

Fratello

Fratelo

Fratelo

Fratello

Fratello

Fratello

Fratello

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.