Najveća internacionalna nagrada u domenu tehnološke inovativnosti za Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša

Nakon prošlogodišnjeg prestižnog Red Dot priznanja za dizajn, u 2019. godini stiže još jedna potvrda kvaliteta za Gorenje WaveActive mašine za pranje i sušenje veša.  WaveActive linija osvojila je najveću internacionalnu nagradu u domenu tehnološke inovativnosti – Plus X nagradu 2018/2019 za inovacije i izvrsnost brenda, kao savršen spoj novih tehnologija, lakoće upravljanja, vrhunskog dizajna i najviših ekoloških standarda.

WaveActive mašine za pranje i sušenje veša odlično su se pokazale i na potrošačkim testovima nedavno sprovedenim u Nemačkoj od strane ETM Testmagazina, specijalizovanog za nezavisno testiranje proizvoda već više od 15 godina. U ovom detaljnom testu i evaluaciji, oba uređaja su dobila ocenu veću od 90%, zbog čegaih ETM Testmagazin preporučuje potrošačima kao ekonomične i, zbog primene novih tehnologija jonizacije, visoko efikasne uređaje.

Gorenje WaveActive mašina za pranje veša, sa kapacitetom od 8kg i PowerDrive inverter motorom, istakla se svojim EcoCare funkcijama za dodatne uštede energije, TimeCare opcijom za brže pranje, i DoseAid-om koji preporučuje optimalnu količinu deterdženta na osnovu izabranih programa pranja.

Gorenje WaveActive mašina za sušenje veša, takođe kapaciteta 8 kg i uz A+++ ocenu za energetsku efikasnost, posebno se izdvojila izvanrednom sposobnošću sušenja. Korisnici koji su učestvovali u testiranju pozitivno su ocenili IonRefresh program koji koristi jone za efikasno eliminisanje mirisa iz veša, osvežavajući ga bez pranja, kao i IonTech funkciju koja doprinosi značajno manjem gužvanju veša posle ciklusa sušenja, čime i peglanje postaje jednostavnije, ako ne i suvišno.

Rezultati testiranja oba uređaja pokazali su da korisnici veliki naglasak stavljaju na besprekornu proizvodnju i lakoću upravljanja novim tehnološkim rešenjima koja odlikuju WaveActive liniju mašina za pranje i sušenje veša, a što je u skladu su sa sloganom kompanije Gorenje – „Life Simplified“ – jednostavniji i kvalitetniji život uz Gorenje kućne aparate.

O ETM Testmagazinu

Nemački ETM Testmagazin više od 15 godina objavljuje rezultate testiranja širokog izbora bele tehnike, kućnih aparata, robe za razonodu, potrošačke elektronike… U januarskom broju objavljeni su rezultati testiranja za dva uređaja nove generacije Gorenje WaveActive, koji su plasirani na nemačko tržište krajem prošle godine.

Plus X Award

Plus X Award je najveća svetska nagrada za inovacije u tehnologiji, sportu i lifestyle-u. Ona odaje priznanje brendovima za vodeću ulogu u kvalitetu i inovativnosti. Nagrade dodeljuje nezavisni stručni žiri sastavljen od dizajnera, ekperata i stručnih medija, koji svaki proizvod detaljno evaluiraju, uz vredne sugestije i komentare prilikom ocenjivanja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.