Nastavak Europromove kampanje “Dani domaćih” – “Neoplanta” i “Knjaz Miloš” u novembru

U okviru kampanje “Dani domaćih”, koju je pre dva meseca pokrenula kompanija Europrom, u novembru mesecu glavnu reč imaće Neoplanta i Knjaz Miloš. Sve Europromove potrošače ovog meseca očekuju ne samo akcijske cene proizvoda sa oznakama ove dve velike nacionalne kompanije, već i brojne aktivnosti, promocije, degustacije i nagradne igre.

Konferencija za novinare povodom nastavka kampanje “Dani domaćih” u Europromu (foto: Slobodan Ćirić)

Najavljujući “Dane Neoplante” i “Dane Knjaz Miloša” u Europromovim objektima, PR menadžer “ljubičaste” trgovine Bojana Perić, istakla je da je jedan od glavnih ciljeva kampanje “Dani domaćih”, koja je započeta u septembru sa “Danima Jaffe”, da odrasle podseti, a najmlađe nauči, da u Srbiji itekako ima kvalitetnih domaćih proizvoda, proizvedenih od strane vrlo ozbiljnih domaćih kompanija.

“Da bi se u našoj zemlji domaće odomaćilo nije mali zadatak, to je nešto ka čemu svi treba da usmerimo svoju energiju. Da ne bude shvaćeno pogrešno, ovim ne kažemo da je sve što je uvozno loše. Ne kažemo da uopšte ne treba da koristimo i konzumiramo uvozne proizvode i da treba da bojkotujemo uvozno, samo hoćemo da kažemo da Europrom kao domaća trgovina i reginalna trgovina neće dozvoliti i ne dozvoljava stvaranje bilo kakve klime koja bojkotuje domaće proizvode. Već smo istakli i stalno ističemo da itekako imamo i više nego dovoljno razloga da se ponosimo mnogim učesnicima tržišta kada je u pitanju privreda i “Dani domaćih” će istaći mnoge od njih”, rekla je Bojana Perić na konferenciji za novinare. Ona je istakla da Europrom kroz ovu kampanju ne promovišu domaće proizvode samo zato što su domaći, već zato što kao prvu karakteristiku imaju kvalitet i skrenula pažnju da proizvod koji je brend nužno ne mora da podrazumeva i kvalitet.

Bojana Perić, PR menadžer kompanije Europrom (foto: Slobodan Ćirić)

Zora Kovačević, marketing menadžer Neoplante, istakla je da je ova vojvođanska kompanija, koja je od 2012. vodeća industrija za mesne prerađevine u Srbiji sa najvećim tržišnim učešćem, veoma ponosna što sarađuje sa Europromom, smatrajući ga vodećim maloprodajnim lancem u valjevskom regionu. Novembarsko predstavljanje Neoplante u okviru kampanje “Dani domaćih” izuzetna je prilika da se Neoplantini proizvodi približe potrošačima valjevskog kraja i da se oni uvere u njihov kvalitet.

“Kompaniji za proizvodnju mesnih prerađevina Neoplanta je već decenijama unazad kvalitet na prvom mestu. Kada pričamo o kvalitetu, ne pričamo samo o kvalitetu samih proizvoda, već uopšte o kvalitetu procesa proizvodnje, kvalitetu samih sirovina koje nabavaljamo i drugo. Posedujemo sve ključne sertifikate za bezbednost proizvodnje i za sigurnost samih proizvoda koje plasiramo na tržište, sve u cilju da našim potrošačima ponudimo najkvalitetnije i najbolje proizvode. Neoplanta Delikates čajna kobasica prošle godine je drugi put zaredom ocenjena među potrošačima od strane GfK agencije kao najbolja čajna kobasica na tržištu. Ove godine, Neoplanta Delikates kulen je takođe ocenjen kao najbolji. Za 2017. i 2018. godinu smo ponosni nosioci “Best Buy Award” priznanja od strane međunarodne organizacije Icertias gde je naša “Gudi” viršla ocenjena kao viršla sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Sva priznanja i nagrade koje dobijamo od strane javnosti i potrošača nam svakako prijaju, ali nas i obavezuju da i dalje nastavimo da radimo na način da potrošačima nudimo najbolje”, kazala je Zora Kovačević, marketing menadžer kompanije Neoplanta.

Ovom prilikom najavljen je Nagradni konkurs u organizaciji Neoplante i Europromom, koji će trajati do 25. novembra. Potrošači imaju priliku da kupovinom Neoplanta proizvoda u vrednosti od minimalno 300 dinara popune talon gde će na kreativan način odgovoriti na pitanje “Zašto volimo Neoplantu?” Najkreativiji odgovor po mišljenju stručne komisije biće nagrađen mašinom za pranje posuđa 30. novembra, kada je u “Eurocenteru” uz promocije i degustacije zakazan centralni deo aktivnosti vezanih za “Dane Neoplante”.

Sa konferencije za novinare povodom nastavka kampanje “Dani domaćih” u Europromu (foto: Slobodan Ćirić)

U okviru “Dana Knjaz Miloša”, nekoliko odabranih artikala najzanimljivijih potrošačima sa etiketom “Knjaz Miloš” takođe će tokom celog novembra meseca biti po specijalnim akcijskim cenama, biće orgnaizovani Facebook konkursi, a odabrani dobitnici biće nagrađeni sa 20 poklon poaketa ove domaće kompanije koja postoji unazad dva veka.

Govoreći o “Knjaz Miloš danima” u Europromovim objektima, Bojana Perić je ovom prilikom nagovestila da kompanije Knjaz Miloš i Europrom pripremaju zajedno lepu priču vezano za Istraživačku stanicu “Petnica”, što govori o mnogo široj ideji kampanje “Dani domaćih”.

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.