NASTAVLJA SE TRENERSKI RINGIŠPIL NA KLUPI METALCA, SRĐAN FLAJS UMESTO MIHAILA POČEKA

Nije prošlo ni 48 sati od imenovanja Mihaila Počeka kao novog trenera Metalca a iz košarkaških krugova stiže još jedna iznenađujućaa vest. Umesto Počeka, koji je održao samo jedan trening, za novog trenera Metalca izabran je Srđan Flajs, rođen 1975. godine u Beogradu. Flajs ima 30 godina dugu trenersku karijeru uglavnom kao asistent koji je taj posao uspešno obavljao u poznatim klubovima, Crvenoj zvezdi, Lietuvos Ritasu, Hapoelu iz Jerusalima, Megi, podgoričkoj Budućnosti, Lietkabelisu, Universitatei iz Krajove itd.
FLAJS
Predsednik kluba Vladan Janković je izjavio da je jedini razlog promene, delikatno zdravstveno stanje Mihaila Počeka zbog čega se odlučio za potraži novog trenera. Kako god, sve ovo ne služi na čast Metalcu jer je na subotnjoj utakmici u Vršcu trener bio Saša Milićević, zatim je smenjen pa je umesto njega imenovan Mihailo Poček koji je uspeo da održi jedan trening upoznavši se sa ekipom da bi i on u utorak bio promenjen i na njegovo mesto je došao Srđan Flajs. Dakle, Srđan Flajs je novi trener Metalca!!
Na fotografiji Srđan Flajs u vreme dok je radio u stručnom štabu rumunskog kluba Universitatee iz Krajove.
Sreten Pantelić
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.