Noćno kupanje u Petnici

Jedva smo čekali da osetimo pravo letnje vreme posle silnih padavina i kišnih letnjih dana. Konačno imamo priliku da u kontinuitetu uživamo u vrelom letu i Suncu. Nadamo se da će, temperaturno gledano, tek pristiglo leto potrajati i da će na bazenima u Petnici biti produžena sezona kupanja.

Foto: Valis.rs

Svakako pored odlaska na reke, Valjevci rashlađivanje tokom dana traže u Petnici, svom omiljenom valjevskom moru ali, ako ste od onih kojima su i noćne temperature u ovom periodu nepodnošljive, UFK “Valis” ponovo za svoje sugrađane organizuje noćno kupanje. U četvrtak, 23. avgusta, od 21 sat kapije petničkih bazena biće otvorene za sve one koji žele pravo noćno rashlađenje i kojima će dobro doći petnički dašak vetra u večernjim satima. Cena ulaznice ostaje nepromenjena i iznosi 200 dinara.

Foto: Valis.rs

Tokom prošlogodišnje sezone na noćnom kupanju bilo je i do 300 posetilaca, a rekordnu posetu i dalje drži leto 2015. godine kada je na petničkim bazenima bilo preko 600 noćnih kupača.

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.