Nova igrališta za valjevske mališane

U Valjevu je završena izgradnja još šest dečijih igrališta, u okviru PU „Milica Nožica“.

Igraliste 2

Tobogani, klackalice, ljuljaške i druga oprema, ukrasili su igrališta u šest valjevskih obdaništa: „Bubamara“, „Zvončić“, „Hajdi“, „Bambi“, „Naša radost“ i „Kolibri“. To su pre svega bezbedna igrališta koja su veoma funkcionalna, sa postavljenim savremenim i modernim spravama za decu.

Igraliste 1

„U prethodnom periodu izgradili smo 26 parkića za decu u skoro svim mesnim zajednicama, kako gradskim, tako i seoskim. Veoma nam znači što smo dobili podršku za ovaj projekat od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i srećni smo što naši najmlađi sugrađani iz dana u dan dobijaju moderna, bezbedna i opremljena dečja igrališta“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Igraliste 3

Investitor izgradnje ovih dečijih igrališta je bilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave sa 11 miliona dinara i grad Valjevo sa 12,5 miliona dinara.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.