Nova isporuka Valjevskog piva za SAD

Juče je put Sjedinjenih Američkih Država krenuo novi kontejner “Valjevskog piva” od 24  tone. To je druga isporuka u poslednja tri meseca za distributera našeg piva iz Čikaga.  Preko okeana ovoga puta je otpremljeno tzv. malo Valjevsko pivo od 0,33 litra, u  brendiranim kartonskim pakovanjima.

Valjevo. Valjevo vesti, vesti

Uprkos činjenici da u Čikagu, pa i drugim gradovima, ima skoro svih poznatijih pivskih brendova iz Srbije, „Valjevsko pivo“ je očigledno naišlo na dobar prijem. Osim u Čikagu i državi Ilinois zastupljeno je i u nekoliko susednih država. Većoj potražnji u letnjim mesecima svakako su doprineli tradicionalni skupovi potomaka naših iseljenika. Ovih dana kreće i prva isporuka  limenki „Valjevskog piva“ za kupca u Kanadi.

Valjevo. Valjevo vesti, vesti

Valjevo. Valjevo vesti, vesti

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.