Nove zaplene marihuane, uhapšene tri osobe!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, su u dve odvojene akije, zaplenili oko 760 grama zelene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana i uhapsili tri osobe.

Policija je uhapsila, i po nalogu višeg javnog tužioca odredila zadržavanje do 48 časova M. V. (1996) , F. A. (1996) i V. P. (1977) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana osumnjičenih M. V. i F. A., policija je pronašla oko 30 grama marihuane, spakovane u više plastičnih kesica. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

U drugoj akciji, policija je u sklopu porodičnog domaćinstva V. P. pronašla 29 zasađenih biljaka marihuane, ukupne težine 549 grama, opremu i sredstva za uzgajanje, a prilikom pretresa kuće i vozila osumnjičenog, pronađeno je još 6 biljaka marihuane, težine oko 167 grama, kao i 13 plastičnih kesica marihuane, ukupne težine oko 13 grama. Osumnjičeni V. P. će u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.