Novi rendgen aparat u mioničkom Domu zdravlja, građani bez odlaska u Valjevo

U mioničkom Domu zdravlja juče je sa radom počeo novi rendgen aparat. Građani neće morati na snimak pluća u Valjevo, već će im potpuna zdravstvena zaštita biti omogućena i u Mionici. U kovid ambulanti, već se rade laboratorijske analize krvi, a sa novim rendgen aparatom biće zaokružena dijagnostika kada je reč o korona virusu.

Opstina-Mionica-Boban-Jankovic-3

-Za građane Mionice je od izuzetne važnosti da imaju kompletnu zdravstvenu zaštitu. Da sve preglede obave na jednom mestu. Novi rendgen aparat smanjiće čekanja i uštedeće vreme svim Mioničanima. Doktori i medicinsko osoblje se hrabro bore za naše živote. Hvala im. I zato moramo biti odgovorni. Moramo se vakcinisati i na taj način zaštiti sebe i druge-rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opstina-Mionica-Boban-Jankovic-1

Nakon instalacije, obuke i ispunjavanja svih tehničkih preduslova, RTG aparat je postavljen u Kovid ambulanti, a radiće svakoga dana od 08-13.30č.

Opstina-Mionica-Boban-Jankovic-4U opštini Mionica, vakcinacija se obavlja na tri vakcinalna punkta. Svakog radnog dana zainteresovani se mogu vakcinisati u Mionici od 08-13č, a u ambulantama u Rajkoviću i Banji Vrujci sredom od 08-12č. Građanima su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.