Novo u Valjevu: Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fizico Medic

U Valjevu je u Ulici Vuka Karadžića broj 16 otvorena specijalistička ordinacija za fiziklanu medicinu i rehabilitaciju “Fiziko medik” (Fizico Medic), nova privatna ustanova tog tipa u našem gradu i Kolubarskom okrugu. Ordinaciju vodi dr Biljana Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije sa dugogodišnjim iskustvom, čija je vizija da “Fiziko medik” bude prvi i pravi izbor pacijentima, prepoznatljiv po kvalitetu i visokom nivou usluge.

Potreba za jednom ovakvom ustanovom u gradu i regionu koji ima oko 180.000 stanovnika apsolutno je opravdana i u ordanaciji mogu da se obavljaju specijalistički pregledi i kompletna fizikalna terapija upotrebom najsavremenije medicinske opreme, što je za dijagnostiku, lečenje i praćenje stanja jako bitno. Tim “Fiziko Medika” terapiju zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca kako bi se obezbedio najbolji mogući terapijski ishod.

Dr Biljana Nikolić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Pored specijalističkih pregleda po cenovniku prilagođenom materijalnim uslovima građana, “Fiziko Medik” nudi usluge kompletne fizikalne terapije, koja se sprovodi brzo i efikasno, termini se zakazuju  u dogovoru sa pacijentom i njegovo vreme se poštuje. Fizikalna terapija obuhvata elektro i magneto terapiju, terapiju laserom, ultrazvukom, terapijsku ručnu masažu i kinezi terapiju… To je najveći broj fizikalnih procedura koje se koriste u lečenju kako bolesti, tako i obolelih i povređenih.  Glavne indikacije su reumatska oboljenja, degenerativne ili zapaljenjske prirode, što podrazumeva artroze svih zglobova, potom zapaljenski oblici reumatizma, reumatoidni artrit, Behterev, sve vrste povreda, počevši od nagnječenja, iščašenja, poreloma, oduzetosti perifernog i centralnog tipa, čak i tretmani nekih vaskularnih poremećaja daju sasvim zadovoljavajuće rezultate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.