Novogodišnju koncert Muzičke škole “Kao na filmu”

Valjevska Muzička škola “Živorad Grbić” zvanično će se oprostiti od 2018. godine, velikim novogodišnjim koncertom
filmske i popularne muzike pod nazivom “Kao na filmu”, koji će se održati u koncertnoj sali, u četvrtak, 27. decembra, u 19 časova.

Godina koja ješkoli donela blizu 270 nagrada, realizaciju 4 muzička festivala u sopstvenoj organizaciji, na desetine koncerata održanih u zemlji, ali i inostranstvu, koncertnu sezonu podržanu od strane valjevske publike uvek punom salom, gostovanja inostranih umetnika i domaćih velikih ansambala, kao i prvu operu realizovanu u koprodukciji sa Gimnazijom Širen iz Pfafenhofena, biće zaokružena nastupom ansambala škole. Prepoznatljive i publici omiljene filmske numere kao i melodije popularne muzike, izvodiće horovi škole, vokalne grupe, kamerni ansambli i orkestri.

Kako to Nova godina i zahteva, MŠ “Živorad Grbić” obećava i poneko  iznenađenje u skladu sa samim praznikom. Organizatori napominju da će 27. decembra Valjevu pokloniti veliku muziku izvedenu kroz zvuk velikih ansambala, koji će okupiti oko 150 učesnika najvećeg školskog koncerta u godini, sa velikim, hrabrim i toplim željama za 2019. godinu u kojoj ova institucija obeležava 65 godina postojanja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.